Όλα σε ροδέλες! Aγγούρι, ραπανάκια, μαραθόριζα και ντρέσινγκ με λαδολέμονο και άνηθο
Υλικά
- 1 αγγούρι σε λεπτές ροδέλες
- 1 μαραθόριζα σε λεπτές ροδέλες
- 4 ραπανάκια σε λεπτές ροδέλες
- 2 κ.σ χυμός λεμονιού
- 2 κ.σ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/4 κ.γ. πιπέρι
- 2 κ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
- 1/2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες λαχανικών με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τακτοποιούμε σε πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλάτι και σερβίρουμε.