Menu
Generic filters
Exact matches only

Καγιανάς με μανιτάρια και θυμάρι

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 2 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 0.5 κρεμμύδι
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 4 ντομάτες
  • 4 αβγά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • θυμάρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο και 100 γρ. μανιτάρια, σε λεπτές φέτες για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Ψιλοκόβουμε 4 ώριμες ντομάτες, καθαρισμένες από φλούδα και σπόρια και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 5-6 λεπτά. Χτυπάμε 4 αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Σιγομαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει ο καγιανάς. Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο, και σερβίρουμε.

Bookmarks

Ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο και 100 γρ. μανιτάρια, σε λεπτές φέτες για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Ψιλοκόβουμε 4 ώριμες ντομάτες, καθαρισμένες από φλούδα και σπόρια και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 5-6 λεπτά. Χτυπάμε 4 αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Σιγομαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει ο καγιανάς. Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο, και σερβίρουμε.