Αβγά σκραµπλ µε φρέσκο κρεµµυδάκι
Υλικά
- 4 αβγά
- 4 κ. σ. γάλα
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- ψωμί για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
• Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά και το γάλα με λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει, ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε.
• Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα αβγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε απαλά και με απαλές κινήσεις, μέχρι να μαγειρευτούν τα αβγά.
• Αποσύρουμε από τη φωτιά εγκαίρως, πριν χάσουν όλα τα υγρά τους και σερβίρουμε με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί.