Αβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα
Υλικά
- 8 κόκκινα αβγά βρασμένα κομμένα στη μέση
- 160 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 160 γρ. μοτσαρέλα σε κομμάτια
- 3 κ.σ. πέστο βασιλικού
- 15 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε με το πέστο βασιλικού. Βάζουμε σε πιατέλα τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε, σκορπάμε γύρω τα ντοματίνια και την μοτσαρέλα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.