Αρακάς με αρνάκι
Υλικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 50 γρ. βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε 300 γρ. αρακά και 300 γρ. αρνί ψητό, σε κύβους, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Ρίχνουμε 200 ml ζωμό λαχανικών και σιγοβράζουμε με σκεπασμένο τηγάνι για 5-7 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 2 κ.σ. δυόσμο και 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένα, και χυμό από 1 λεμόνι.
Ανακινούμε ελαφρά το τηγάνι για λίγο και σερβίρουμε.