Menu
Generic filters
Exact matches only

    Αποτοξινωτικό «carrot cake» smoothie

    Preparation 5΄ προετοιμασία
    Servings 1-2 μερίδες
    Difficulty Εύκολη

    Υλικά

    • 240 ml γάλα αμυγδάλου ή βρόμης, χωρίς ζάχαρη
    • 170 γρ. πάγος
    • 120 ml επιδόρπιο γιαουρτιού με γεύση βανίλια, χωρίς ζάχαρη
    • 1 μέτριο καρότο, κομμένο σε κύβους
    • 120 γρ. ανανάς κονσέρβας (σε 100% χυμό)
    • 8 μισά ανάλατα καρύδια, ψιλοκομμένα
    • 1 κ.γ. μέλι
    • 1/2 κ.γ. κανέλα
    • ελάχιστο μοσχοκάρυδο
    • από 1/2 πορτοκάλι ξύσμα

    Εκτέλεση

    Τοποθετούμε το γάλα, τον πάγο, το επιδόρπιο γιαουρτιού, το καρότο, τον ανανά, τα καρύδια, το μέλι, το ξύσμα πορτοκάλι και τα μπαχαρικά στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε με 1 κ.σ. τυρί κρέμα ή γιαούρτι και λίγο τριμμένο καρύδι, ως topping, και απολαμβάνουμε!

    Bookmarks