Φτιάξε εύκολα ένα σπιτικό πασχαλινό καλάθι. Εσύ πως θα το αξιοποιήσεις;

Και ποιός θα το πίστευε ότι μπορείς να φτιάξεις ένα όμορφο διακοσμητικό καλάθι χρησιμοποιώντας εκείνο το χοντρό σχοινί που είχε ξεμείνει στο ντουλάπι με τα εργαλεία κι ένα παλιό μπλουζάκι που δε φοράς πια; 

Αυτό το Πάσχα είναι μία τέλεια ευκαιρία για χειροτεχνίες που θα ομορφύνουν τον χώρο που ζούμε! Αξιοποιώντας δημιουργικά τον χρόνο μας, μόνοι μας, με την οικογένειά μας ή τον συγκάτοικό μας, μπορούμε να φτιάξουμε όμορφα αντικείμενα για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Αν αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, μπορούμε σίγουρα να σκεφτούμε έξυπνες ιδέες για χειροτεχνίες με υλικά που έχουμε στο σπίτι! 

Στο παρακάτω βίντεο, θα δεις πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις κι εσύ αυτό το διακοσμητικό καλάθι που θα είναι μία γλυκιά λεπτομέρεια στην πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού αλλά και γιατί όχι ένα χρηστικό αντικείμενο για όλο το χρόνο;  

Σ αυτό το καλάθι, μπορείς να βάλεις τα πασχαλινά αβγά, κουλουράκια ή ακόμα και να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα!  

Είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσεις αυτήν τη χειροτεχνία γι’αυτό μη διστάσεις να μοιραστείς τη δημιουργικότητά σου μαζί μου, στέλνοντάς μου φωτογραφίες! 

A Shiny Day (Αλεξάνδρα Διονά), DIY Blogger

Διαβαστε επισησ

Φτιάξε Πασχαλινά στολίδια με 3 τρόπους. Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου;

Χειροποίητα 3D χάρτινα Πασχαλινά αβγά για να διακοσμήσεις γιορτινά το σπίτι σου εύκολα και με απλά οικολογικά υλικά.

#PasxaStoSpiti: ένα διαφορετικό αλλά όμορφο, ανοιξιάτικο Πάσχα

Βάψε αβγά, βράσε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και έλα κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους ακόμα κι αν αυτό το Πάσχα είναι λίγο διαφορετικό!

Μένουμε Σπίτι και στρώνουμε πασχαλινό τραπέζι για εσένα μόνο!

Ξημέρωσε Κυριακή του Πάσχα. Ξύπνησες αργά γιατί τι να κάνεις άλλωστε μόνος στο σπίτι...