• Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα αβγά και το γάλα με λίγο αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει, ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε. • Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα αβγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε απαλά και με απαλές κινήσεις, μέχρι να μαγειρευτούν τα αβγά. • Αποσύρουμε από τη φωτιά εγκαίρως, πριν χάσουν όλα τα υγρά τους και σερβίρουμε με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί.