“ – Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο. – Ακουμπάμε προσεκτικά τις τσιπούρες στο καυτό λάδι από την μεριά του δέρματος και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Ρίχνουμε τον γλυκάνισο για να δώσει το άρωμά του. – Προσθέτουμε το σκόρδο γύρω από τα ψάρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 1 λεπτό. Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και τα τοματίνια. – Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να κοχλάσει η σάλτσα για 1 λεπτό. Ρίχνουμε 100 ml νερό και αρκετό αλατοπίπερο. – Κλείνουμε με καπάκι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να να μαγειρευτούν καλά