Menu
Generic filters
Bookmarks

“ – Κόβουμε την πανσέτα σε μικρές μπουκιές μεγέθους ρεβιθιού, και τις πατάτες κυδωνάτες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. – Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κομματάκια τις πανσέτας και τα γυρίζουμε ώστε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τις πατάτες και το σκόρδο, αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα και σβήνουμε με το κρασί. – Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. – Καθαρίζουμε το σπανάκι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά. – Ρίχνουμε το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια και τα

κατηγοριεσ

Επιλεγμενα Φιλτρα