Χτυπάμε όλα τα υλικά για την σάλτσα το μούλτι. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το δυόσμο, το κρεμμύδι, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι, περιχύνουμε με την σάλτσα, σκορπίζουμε από πάνω την γραβιέρα και τα φιστίκια και σερβίρουμε.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από την ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ καθώς με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον ιστότοπο να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν την επόμενη επίσκεψή σας και να κάνουν τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.