Βράζουμε τα φασόλια με τη δάφνη για περίπου 30’ λεπτά‘ και στο τέλος αλατίζουμε. Στραγγίζουμε τα φασόλια, πετάμε το αρωματικό, τα βάζουμε σε μπολ, περιχύνουμε με το λεμόνι και το μισό ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε άλλο μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε και τα φασόλια με όλα τους τα ζουμιά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με ψωμί σίκαλης και γαλοτύρι.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από την ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ καθώς με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον ιστότοπο να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν την επόμενη επίσκεψή σας και να κάνουν τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.