Σε ένα μπολ βάζουμε τον πελτέ τομάτας, το μπούκοβο, τα φουντούκια, καβουρδισμένα στον φούρνο στους 150°C για 15’ και κοπανισμένα καλά, τις ελιές θρούμπες, ψιλοκομμένες, χωρίς κουκούτσια, τη μαντζουράνα, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το ούζο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από την ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ καθώς με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον ιστότοπο να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν την επόμενη επίσκεψή σας και να κάνουν τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.