Ψευτοταρτάκια φέτας με βουτυρωμένο ψωμί του τοστ και την υπόλοιπη καπονάτα
Υλικά
- 6 φέτες του τοστ
- λίγο βούτυρο
- 150 γρ. φέτα
- 6 κ.σ. γιαούρτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
- 1 αβγό
- 1 κ.σ. καπονάτα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C στον αέρα. Περνάμε με τον πλάστη 6 φέτες του τοστ χωρίς κόρα να λεπτύνουν καλά και να γίνουν εύκολα διαχειρίσιμες. Τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και «ντύνουμε» με αυτές τις υποδοχές μιας φόρμας για μάφινς 6 θέσεων, εφαρμόζοντάς τες όσο καλύτερα μπορούμε. Λιώνουμε με το πιρούνι 150 γρ. φέτα και την ανακατεύουμε με 6 κ.σ. γιαούρτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο, 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο και 1 αβγό. Μοιράζουμε το μείγμα στο εσωτερικό των ψωμιών και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν όμορφα οι άκρες τους. Ξεφουρνίζουμε και σερβίρουμε τα ταρτάκια ζεστά ή χλιαρά, προσθέτοντας στο καθένα από 1 κ.σ. καπονάτα.