Menu
Generic filters
Exact matches only

    Ψευτοταρτάκια φέτας με βουτυρωμένο ψωμί του τοστ και την υπόλοιπη καπονάτα

    Preparation Λιγότερο από 30’
    Difficulty Εύκολη

    Υλικά

    • 6 φέτες του τοστ
    • λίγο βούτυρο
    • 150 γρ. φέτα
    • 6 κ.σ. γιαούρτι
    • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
    • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
    • 1 αβγό
    • 1 κ.σ. καπονάτα

    Εκτέλεση

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C στον αέρα. Περνάμε με τον πλάστη 6 φέτες του τοστ χωρίς κόρα να λεπτύνουν καλά και να  γίνουν εύκολα διαχειρίσιμες. Τις αλείφουμε με λίγο βούτυρο και «ντύνουμε» με αυτές τις υποδοχές μιας φόρμας για μάφινς 6 θέσεων, εφαρμόζοντάς τες όσο καλύτερα μπορούμε. Λιώνουμε με το πιρούνι 150 γρ. φέτα και την ανακατεύουμε με 6 κ.σ. γιαούρτι, πιπέρι  φρεσκοτριμμένο, 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο και 1 αβγό. Μοιράζουμε το μείγμα στο εσωτερικό των ψωμιών και ψήνουμε στον  προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν όμορφα οι άκρες τους. Ξεφουρνίζουμε και σερβίρουμε τα ταρτάκια ζεστά ή χλιαρά, προσθέτοντας στο καθένα από 1 κ.σ. καπονάτα.

    Bookmarks