Menu
Generic filters

    Κεσαντίγιας με κυβάκια από περίσσευμα καρέ χοιρινού, τυριά και λαχανικά

    Ιωάννα Σταμούλου

    Preparation Λιγότερο από 30’
    Difficulty Εύκολη

    Υλικά

    • 1 κρεμμύδι μέτριο σε φετούλες
    • 1/2 κόκκινη πιπεριά σε μπαστούνια
    • 1/2 πράσινη πιπεριά σε μπαστούνια
    • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1 φλ. ψαχνό από χοιρινό
    • 1 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά
    • πάπρικα
    • ρίγανη

    Εκτέλεση

    • Κόβουμε 1 κρεμμύδι μέτριο σε φετούλες, 1/2 κόκκινη και 1/2 πράσινη πιπεριά
      σε μπαστούνια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Κόβουμε
      σε κυβάκια 1 φλ. ψαχνό από χοιρινό, πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη
      και τα ανακατεύουμε όλα μαζί για 1 λεπτό ακόμα. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και
      απλώνουμε μέσα μια τορτίγια. Στρώνουμε από πάνω το μείγμα με το χοιρινό
      και τα λαχανικά και πασπαλίζουμε με 1 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά. Σκεπάζουμε
      με δεύτερη τορτίγια και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά
      να λιώσει το τυρί. Κόβουμε στα τέσσερα και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα
      της επιλογής μας.
    Bookmarks