Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C και στρώνουμε το ταψί του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί. Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει ρίχνουμε 6 φλ. κουνουπίδι, σε μπουκετάκια, να μαλακώσουν για περίπου 8 λεπτά. Σουρώνουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και τα ψιλοκόβουμε στο μούλτι. Τα αδειάζουμε σε καθαρή βαμβακερή πετσέτα να στραγγίξουν τα πολλά υγρά του και τα ρίχνουμε σε μπολ. Προσθέτουμε 1 μεγάλο αβγό, ελαφρώς χτυπημένο, 1 κ.γ. μείγμα αποξηραμένων λαχανικών και 1 φλ. τυρί κίτρινο (π.χ. κασέρι), τριμμένο. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε το μείγμα σε 6 μερίδες πάνω στο ταψί, σχηματίζοντας κύκλους με διάμετρο περίπου 9 εκ. Ανοίγουμε 3 μικρές τρύπες σε κάθε δίσκο προσπαθώντας να δώσουμε στη «ζύμη» το σχήμα των pretzels με τη βοήθεια των δαχτύλων μας. Πασπαλίζουμε με αλάτι και 2 κ.γ. σουσάμι. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά γύρω από τις άκρες, για περίπου 22-25 λεπτά.
Διαβαστε επισησ
Ένα πραγματικά συναπραστικό Vegan Wellington
Vegan λαχανοντολμάδες με κιμά σόγιας
Μια vegan πουτίγκα με λικέρ πορτοκάλι ή γάλα αμυγδάλου
Ένα πραγματικά συναπραστικό Vegan Wellington
Vegan λαχανοντολμάδες με κιμά σόγιας
Μια vegan πουτίγκα με λικέρ πορτοκάλι ή γάλα αμυγδάλου