15 κομμάτια| 10΄προετοιμασία | 2 ώρες αναμονή
Υλικά:
- 250 γρ. μαύρη σοκολάτα με 60% κακάο
- 50 γρ. καλαμποκογκοφρέτες
- 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο
Εκτέλεση:
• Στρώνουμε μια λαμαρίνα ή ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
• Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ μαζί με το φιστικοβούτυρο. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς με μια σιλικονάτη σπάτουλα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει λείο.
• Θρυμματίζουμε και τις καλαμποκογκοφρέτες και τις προσθέτουμε στο μπολ με τη λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Απλώνουμε το μείγμα σοκολάτας ομοιόμορφα στο ταψί και αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες.