Menu
Generic filters

Χειροποίητες γκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και καλαμποκογκοφρέτες

15 κομμάτια| 10΄προετοιμασία | 2 ώρες αναμονή


Υλικά:

  • 250 γρ. μαύρη σοκολάτα με 60% κακάο
  • 50 γρ. καλαμποκογκοφρέτες
  • 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο

Εκτέλεση:

• Στρώνουμε μια λαμαρίνα ή ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
• Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ μαζί με το φιστικοβούτυρο. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς με μια σιλικονάτη σπάτουλα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει λείο.
• Θρυμματίζουμε και τις καλαμποκογκοφρέτες και τις προσθέτουμε στο μπολ με τη λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Απλώνουμε το μείγμα σοκολάτας ομοιόμορφα στο ταψί και αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες.

Bookmarks