Κρεπολέτα σπανακιού με τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάμε καλά στο μούλτι τα φύλλα σπανακιού, το κρεμμυδάκι και τον βασιλικό ή μαϊντανό.
Αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ με τα αβγά και χτυπάμε καλά, μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ή βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το 1/3 της ποσότητας από το μείγμα των αβγών, στριφογυρίζοντας το τηγάνι, μέχρι να απλωθεί το μείγμα παντού.
Μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να σταθεροποιούνται τα αβγά.
Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα και την ψήνουμε κι από την άλλη πλευρά για ακόμη 1-2 λεπτά.
Τη βγάζουμε πάνω σε ξύλο κοπής και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα, φτιάχνοντας ακόμη 2 ομελέτες.
Μοιράζουμε στο κέντρο κάθε ομελέτας από 1½ κ.σ. τυρί κρέμα και 25 γρ. ανθότυρο και τη ρολάρουμε σφιχτά, για να κλείσουμε τη γέμιση στο εσωτερικό της.
Κόβουμε κάθε ρολό σε 6 κομμάτια και σερβίρουμε!