Το μπολ των λαχανικών με ντρέσινγκ ελαιολάδου με λάιμ
Βάζουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού σε ταψάκι καλυμμένο με λαδόχαρτο, το πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και αλάτι και το ψήνουμε στο γκριλ για 3-4 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει ζεματίζουμε το σπανάκι για 2 λεπτά και το σουρώνουμε γρήγορα. Το ξεπλένουμε με άφθονο κρύο νερό και το στραγγίζουμε καλά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι, δίπλα το αγγούρι, πιο δίπλα τα ντοματίνια, το σπανάκι, τα φασόλια και το αβοκάντο. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον κολοκυθόσπορο. Αλατοπιπερώνουμε, χτυπάμε το λάδι με το λάιμ σε μπολάκι και περιχύνουμε το φαγητό.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί