Μαρούλι

Για σαλάτες και μαγειρίτσες


Μαρούλι ίσον σαλάτα, και στη μαρουλοσαλάτα δεν υπάρχουν περιορισμοί. Τα πάντα ταιριάζουν με το μαρούλι και όλα δένουν θαυμάσια μαζί του, ιδιαίτερα όταν είναι ωμό. Όλα τα άλλα σαλατικά το πλαισιώνουν τέλεια, όλα τα ντρέσινγκ και οι σάλτσες δένουν άψογα μαζί του, όλα τα αρτύματα δείχνουν απόλυτα ταιριαστά με τη γεύση του. Μαγειρεμένο, το ταπεινό μαρούλι απογειώνει τα ανοιξιάτικα φρικασέ. Κι έπειτα, τι θα ήταν η μαγειρίτσα χωρίς μαρούλι;

Η καλλιέργειά του είναι πανεύκολη, ωστόσο, για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την προέλευση των μαρουλιών που θα έρθουν στο τραπέζι μας και τις συνθήκες καλλιέργειας, συγκομιδής και διάθεσης, θα κάνουμε μια βόλτα από τα ΑΒ για να βρούμε τα πιο φρέσκα μαρούλια της αγοράς, φερμένα κατευθείαν από την Αργολίδα, την Ηλεία, την Εύβοια, τα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και της Αττικής, την Αρκαδία και άλλες περιοχές της χώρας.

Διαβαστε επισησ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.