Menu
Generic filters
Exact matches only

Κρεμώδης πουτίγκα με παντζάρι και chia

Preparation Περισσότερο από 60’
Servings 5 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 2 φλ. μεσαίες μπανάνες, καθαρισμένες, κατεψυγμένες
  • 1 1/2 φλ. φράουλες
  • 1 παντζάρι μαγειρεμένο, σε κύβους
  • 1 φλ. ρόφημα αμυγδάλου
  • 1 φλ. κρέμα καρύδας
  • 1/2 φλ. σμέουρα ή άλλα μούρα, κατεψυγμένα
  • 1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμου ή αγαύη
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλ. σπόροι chia

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μπέλντερ όλα τα υλικά εκτός από τους σπόρους chia και τα χτυπάμε καλά, να ομογενοποιηθούν. Ανακατεύουμε και τους σπόρους chia και μοιράζουμε σε βαζάκια με καπάκια. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, να πήξει η πουτίγκα, και τη σερβίρουμε.

Bookmarks